PRIVACY POLICY

Last Updated: 6 June, 2023

Viimeksi päivitetty: kesäkuuta, 2023

Voimaantulopäivä: 28.01.2022.

Viimeksi päivitetty: 06.06.23

Versio: 2.0

    YLEISTÄ

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisäännösten mukainen oikeudellinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja voimme tarjota heilleoheispalveluja. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä.

Verkkosivuston www.luckywins.com ("Kasino", "Verkkosivusto", "Yritys", "Me", "Me", "Meidän", "Meidän") omistaa ja sitä ylläpitää Dama N.V., joka on Curaçaon lakien mukaisesti rekisteröity ja perustettu yritys, jonka rekisteröintinumero on 152125 ja rekisteröity osoite Julianaplein 36, Willemstad, Curaçao. Dama N.V.:llä on Antillephone N.V.:n myöntämä toimilupa, ja sen toimintaa valvoo Antillephone N.V. (toimilupa nro 8048/JAZ2020-013).

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai tietojesi suojaamisesta, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen [email protected].

Rekisteröimällä pelitilin verkkosivustolle vahvistat suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilötietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö on sinun ja Yhtiön välinen sopimus. Voimme tehdä ajoittain muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti. Verkkosivuston ja/tai sen palveluiden jatkuva käyttäminen merkitsee suostumustasi tietosuojakäytäntöön.

    KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilötietoja, joita voimme pyytää käyttämään ja käsittelemään, ovat muun muassa seuraavat:

  1. a) Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi lomakkeita tilien rekisteröintisivuillamme, sekä kaikki muut tiedot, jotka toimitat edelleen verkkosivuston tai sähköpostin välityksellä (esim. etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);
  1. b) Verkkosivuston, sähköpostin, verkkokeskustelun tai muiden viestintävälineiden kautta käyty kirjeenvaihto kanssamme;
  1. c) kaikki pelitilin tapahtumahistoria, tapahtuipa se verkkosivuston (verkkosivustojen) tai muiden viestintävälineiden kautta;
  1. d) Verkkosivuston kirjautumiset ja niiden tiedot, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selain-/laitetiedot, verkkopäiväkirjat, toimintalokit ja muut järjestelmäämme tallennetut liikennetiedot;
  1. e) asiakirjat ja todisteet, joita pyydämme kohtuudella tilisi tarkistamiseksi, talletusten tai nostojen käsittelemiseksi ja petostentorjuntatarkastusten suorittamiseksi (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla). Tällaisia todisteita voivat olla esimerkiksi passin skannaus, maksutositteet, tiliotteet jne;
  1. f) tutkimuksiin osallistuminen tai muut asiakasarvioinnit, joita saatamme ajoittain suorittaa.
  1. MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja voidaksemme tarjota palveluitamme. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  1. a) Vedonlyöntisi ja tapahtumiesi käsittelyyn. Tähän sisältyy luottokortti- ja verkkomaksujärjestelmien käyttösi;
  1. b) Tarjotaksemme sinulle pelaamista ja muita oheispalveluja, joita haet verkkosivustoltamme;
  1. c) Asiakastuen tarjoaminen, kuten avustaminen tilisi perustamisessa ja hallinnoinnissa;
  1. d) tarvittavien tarkistusten tunnistaminen ja suorittaminen;
  1. e) Rekisteröityneiden pelaajien informoiminen kampanjatarjouksistamme tai valittujen liikekumppaneidemme, yhteistyökumppaneidemme ja tytäryhtiöidemme tarjoamien kampanjatietojen tarjoaminen (vain, jos pelaajat ovat nimenomaisesti suostuneet tällaisen markkinointimateriaalin vastaanottamiseen);
  1. f) lakisääteisten velvollisuuksien noudattaminen, mukaan lukien rahanpesun (AML) ja terrorismin rahoituksen torjuntaa koskevien lakien (CFT) noudattaminen;
  1. g) tapahtumien seuranta ja tutkiminen petosten, ehtojen väärinkäytön, rahanpesun ja muun laittoman tai sääntöjenvastaisen pelitoiminnan estämiseksi;
  1. h) Asiakassuuntausten analysointi markkinatutkimusarviointien avulla (tutkimuksiin osallistuminen ei ole pakollista, ja voit aina päättää olla osallistumatta);
  1. i) Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin tekeminen kootuista tiedoista.
    MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole valinnut, ettet halua vastaanottaa myynninedistämismateriaalia, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää tuotteista, palveluista ja kampanjoista. Tähän voi sisältyä tietoa liikekumppaneidemme, kuten kasinopelien tarjoajien, tuotteista ja palveluista.

Jos päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit lopettaa sen pelitilisi asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa [email protected].

Huomaa lisäksi, että hyväksymällä kilpailupalkinnon tai voiton meiltä, annat suostumuksesi nimesi ja/tai lempinimesi käyttöön mainos- ja myynninedistämistarkoituksiin ilman lisäkorvausta, paitsi jos se on laissa kielletty.

    HENKILÖTIETOJEN HANKKIMINEN

Emme kerää henkilötietojasi tietämättäsi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olet antanut suostumuksesi käyttäessäsi palveluitamme ja ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme.

Voimme myös laillisesti saada tiettyjä henkilötietoja verkkomyyjiltä ja palveluntarjoajilta, kuten petostentorjuntayrityksiltä. Lisäksi meillä on oikeus käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajien palveluja teknisen tuen antamiseen, jotta voimme käsitellä verkkotapahtumasi ja lähteä pelaamisen sisällöstä.

Ymmärräthän, että meille voidaan myöntää pääsy kaikkiin tietoihin, joita annat tällaisille myyjille, palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen verkkokauppapalveluille. Voit olla varma, että käytämme ja turvaamme kaikki näin saadut henkilötiedot tässä käytännössämme esitetyllä tavalla. Kaikkia antamiasi tietoja luovutetaan vain Yhtiön ulkopuolisille kolmansille osapuolille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että sopimuksemme kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

    TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Voimme välittää meille antamiasi tietoja muille yritysryhmään kuuluville yksiköillemme ja liikekumppaneillemme. Näihin yrityksiin kuuluvat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki näiden yritysten tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa ja joilla on tarvittavat sopimukset. Tietojesi käsittelystä voi huolehtia yhtiö tai jokin muu yritysryhmäämme kuuluva yksikkö, joka voi käyttää kolmatta osapuolta tällaisten tietojenkäsittelytarpeiden täyttämiseen.

Yhtiön työntekijöillä, tarkemmin sanottuna tietosuojavastaavalla, rahanpesuvastaavalla, maksu- ja petostentorjunta-analyytikoilla, asiakastukihenkilöillä, asiakaspalvelutiimin jäsenillä, VIP-pelaajapäälliköillä sekä muilla valituilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi tehtäviensä suorittamiseksi ja avun tarjoamiseksi sinulle.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisiin tietoihin tai jotka liittyvät pelaajan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellista luonnetta sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyyslakien mukaisesti.

Meidän tai palveluntarjoajiemme saattaa olla tarpeen siirtää henkilötietojasi Euroopan unionin (EU), Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueiden ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme tai tehdä yhteistyötä palveluntarjoajien ja tietojenkäsittelijöiden kanssa. Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti olemme kuitenkin velvollisia varmistamaan henkilötietojesi suojan näiden siirtojen aikana.

Tämä siirto voi olla tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme, kuten:

  1. a) vedonlyöntiesi ja maksutapahtumiesi käsittely;
  1. b) Tarjota sinulle pelaamista ja muita oheispalveluja, joita haet verkkosivustoltamme;
  1. c) Tunnistaminen ja tarvittavien tarkistusten suorittaminen;

Jotta voimme taata henkilötietojesi asianmukaisen suojelun tason kolmansiin maihin tapahtuvien siirtojen aikana, otamme käyttöön asianmukaiset suojatoimet, kuten Euroopan komission tietosuojaa koskevissa vakiosopimuslausekkeissa hyväksytyt. Toteutamme myös kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön ja kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Käyttämällä palveluitamme ja verkkosivustoamme hyväksyt henkilötietojesi mahdollisen siirtämisen kolmansiin maihin ja näiden suojatoimien toteuttamisen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita näistä siirroista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

    TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki, asetus tai muu laillinen haaste tai valtuutus sitä vaatii. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi sääntely- tai lainvalvontaviranomaiselle, jos katsomme sen olevan tarpeen yhtiön, sen asiakkaiden tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  1. a) Kun laki velvoittaa meitä tekemään niin;
  1. b) Jos verkkosivuston on jaettava tietoja maksuprosessoriensa kanssa maksutapahtumien helpottamiseksi niiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. (Erityisesti useimmat pankkikorttitapahtumat käsittelee Paysafe, jonka tietosuojakäytäntöä sovelletaan tällaisiin tapahtumiin);
  1. c) noudattaaksemme lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä velvollisuuksiamme ja velvollisuuksiamme asiaankuuluvia lisenssi- ja sääntelyviranomaisia kohtaan sekä kaikkia velvollisuuksia \, jotka johtuvat muusta sovellettavasta lainsäädännöstä ja muista sovellettavista sääntelyviranomaisista muilla lainkäyttöalueilla;
  1. d) Kun Yhtiö uskoo, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä Yhtiön tai pelaajan turvan suojaamiseksi.
  1. e) jos markkinointipalvelujen tarjoajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseksi;
  1. f) mille tahansa muulle kolmannelle osapuolelle pelaajan etukäteen antamalla suostumuksella.

Käytämme kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitettuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat verkkosivustoa erityisesti verkkosivustojen isännöintiin ja toimintaan, markkinointiin, analytiikkaan, verkkosivustojen parantamiseen ja sähköpostitiedotteiden lähettämiseen liittyen. Varmistamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista ja että henkilötietojen käsittelijälle asetetaan samat velvoitteet kuin meille on asetettu vastaavassa palvelusopimuksessa.

Verkkosivustoillamme voi olla myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. "jaa" tai "tykkää" -painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Jos tietoja kerätään tällä tavoin, niiden käsittelyyn sovelletaan kyseisten sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytäntöjä.

Edellä mainittujen lisäksi saatamme luovuttaa henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos yhtiössä tapahtuu rakenteellisia muutoksia, kuten sulautuminen, toisen yrityksen osto tai osittainen osto, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisältyvät myyntiin tai siirtoon. Osana käytäntöämme ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen tällaiseen henkilötietojen siirtoon vaikuttamista.

Huomaa, että sisällössämme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, jotta voimme tarjota asiaankuuluvia viitteitä. Emme ole vastuussa tällaisesta ulkoisesta sisällöstä, joka saattaa sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojenkäsittelyä koskevia ilmoituksia.

    TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, sekä sinä että Kasino voivat milloin tahansa päättää, että pelitilisi suljetaan. Pelitilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin laki edellyttää. Näitä tietoja käytetään vain, jos toimivaltaiset viranomaiset tarvitsevat niitä rahoitus- ja verotustietoja, petoksia, rahanpesua tai muuta laitonta toimintaa koskevissa tutkimuksissa.

Voimme myös säilyttää tietojesi anonymisoituja johdannaisia sisällön ja markkinointiviestinnän parantamiseksi, jos automaattinen päätöksenteko ei ole tarpeen.

Sinun tulee huomata, että Euroopan unionin lisensoitujen pelioikeuksien rahanpesun vastaisten säännösten vuoksi meidän on säilytettävä pelaajien henkilötiedot, jotka on toimitettu rekisteröitymisen yhteydessä, ja kaikki pelaajatilin toiminta-aikana välitetyt tiedot vähintään viiden vuoden ajan viimeisestä pelitapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Tämän vuoksi poistopyyntöjä ennen tämän ajanjakson päättymistä ei voida ottaa huomioon.

    TIETOJESI TURVALLISUUS

Tunnustamme täten, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilötietojasi pelitilisi hallinnointia varten meitä sitovat henkilötietojen suojaa koskevat tiukat oikeudelliset säännökset.

Näin ollen pyrimme suojaamaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen ja sovellettavien säännösten mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisia palveluja pelaajille, ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki meille antamasi tiedot pysyvät turvassa.

Pelaajatilejä voi käyttää vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet itse vastuussa siitä, että pidät kirjautumistietosi luottamuksellisina ja varmistat, ettei kukaan muu pääse niihin käsiksi.

    SINUN OIKEUTESI

Tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle rekisteröitynä tiettyjä oikeuksia tietyissä olosuhteissa. Lain mukaan sinulla on oikeus:

- Pyytää pääsyä henkilötietoihisi - Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista;

- pyytää henkilötietojesi korjaamista - Tämä tarkoittaa, että jos hallussamme olevat henkilötietosi ovat puutteellisia tai virheellisiä, sinulla on oikeus saada ne oikaistua. Muista kuitenkin, että saatamme joutua pyytämään sinulta todisteita ja asiakirjoja (kuten henkilöllisyystodistuksen tai osoitetodistuksen) pyyntösi tueksi. Se voidaan hylätä lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi.

- Pyydä henkilötietojesi poistamista - Tämä tarkoittaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole enää oikeudellista perustetta jatkaa niiden käsittelyä tai säilyttämistä. Huomaa, että tämä oikeus ei ole ehdoton - eli emme voi täyttää pyyntöäsi, jos meillä on lakisääteinen velvoite säilyttää tiedot tai jos meillä on syytä olettaa, että tietojen säilyttäminen on tarpeen, jotta voimme puolustautua oikeusriidassa;

- Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos vetoamme oikeutettuihin etuihimme (tai kolmannen osapuolen etuihin) käsitellessämme tietojasi ja koet, että tietojesi käsittely tällä tavoin vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissakin tapauksissa voimme kuitenkin osoittaa, että meillä on pakottava oikeutettu peruste käsitellä tietojasi, joka voi syrjäyttää oikeutesi ja vapautesi. Voit esittää vastalauseesi henkilötietojesi käsittelylle edellä mainittujen oikeutettujen yritysetujen perusteella ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;

- Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista - Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn väliaikaisesti jossakin seuraavista tilanteista: (a) jos haluat, että varmistamme tietojen oikeellisuuden, (b) jos tietojesi käyttö on lainvastaista, mutta et halua, että poistamme ne, (c) jos haluat, että säilytämme tietosi, vaikka emme enää tarvitsisi niitä oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, tai (d) jos olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ylivoimainen oikeutettu syy käyttää niitä;

- Pyydä henkilötietojesi siirtoa (eli tietojen siirrettävyyttä) - Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä toimittamaan sinulle tietyt sinusta käsittelemämme tiedot, jotta voit siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus koskee vain sellaisia automaattisin keinoin hankittuja tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi, tai jos olemme käyttäneet tietoja täyttääkseen kanssasi tehdyn sopimuksen mukaiset velvollisuutemme;

- peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos luotamme suostumukseesi tietojen käsittelyssä - kieltäytyminen tai suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta siihen, että käsittely on laillista siihen asti, kun peruutat suostumuksesi. Suostumuksen peruuttaminen tarkoittaa, että et enää halua, että käsittelemme tietojasi tällä tavoin. Tämä tarkoittaa, että et ehkä enää anna suostumustasi siihen, että voimme tarjota sinulle tiettyjä palveluja (kuten markkinointia). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivuston tiliprofiiliasetusten kautta;

- tehdä valitus valvontaviranomaiselle;

Käyttääksemme edellä selostettuja oikeuksiasi meidän on ehkä pyydettävä sinusta tiettyjä tietoja, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi. Tämä on turvatoimenpide, jolla varmistamme, että henkilö, jolle luovutamme henkilötietojasi, olet todella sinä.

Teemme kaikkemme vastataksemme kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä. Jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä tietyn ajanjakson aikana, se voi kestää hieman kauemmin. Tällaisessa tapauksessa ilmoitamme sinulle tästä pidennyksestä.

    YHTEYDENOTTO

Voit aina halutessasi ottaa meihin yhteyttä tähän käytäntöön liittyen:

  1. a) Vahvistaa sinusta keräämiemme henkilötietojen oikeellisuuden;
  1. b) tiedustella, miten käytämme henkilötietojasi;
  1. c) kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin tulevaisuudessa;
  1. d) päivittää tai oikaista meille antamiasi tietoja (tällöin sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia tällaisten muutosten toteuttamiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta, ja on sinun vastuullasi varmistaa, että meillä on aina oikeat tietosi.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan ("DPO"), joka vastaa tämän tietosuojakäytännön noudattamiseen liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteeseen [email protected].

Lisäksi sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti oikeus tehdä tietojenkäsittelyyn liittyvä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikka, työpaikka tai paikka, jossa väitetty rikkomus tapahtuu.

    COOKIE-KÄYTÄNTÖ

Kun vierailet verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja viittaavan verkkosivuston. Tämä keruu voidaan tehdä yhdessä alustan tarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Saatamme saada niiltä yleisiä demografisia tai käyttötietoja verkkosivuston kävijöistä. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman lisäsuostumusta.

Kyseisten tietojen keräämiseen käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkin evästeistä ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnan kannalta; toiset parantavat verkkosivustokokemustasi ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alla on lueteltu käyttämämme evästetyypit ja niiden käyttötarkoitukset.

Pakolliset evästeet: mahdollistavat verkkosivustojen navigoinnin ja perustoiminnot, esimerkiksi pääsyn verkkosivuston jäsenalueille.

Toiminnalliset evästeet: niiden avulla voimme analysoida verkkosivuston käyttöäsi ja valintojasi verkkosivustolla (esim. istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja käyttää niitä.

Mainosevästeet: niiden avulla voimme arvioida, kuinka tehokasta sisältömarkkinointimme on. Nämä evästeet ovat yhteistyökumppaneidemme tarjoamia, jotta voimme seurata verkkosivuvierailuja ja uusien pelaajien rekisteröintejä mainonnan perusteella. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi) yhteistyökumppaneillemme lukuun ottamatta mainosevästeiden suoraan keräämiä sivustokäyntitietoja. Käyntitietosi voidaan kuitenkin yhdistää muihin henkilötietoihin, jotka palveluntarjoajat ovat keränneet muista lähteistä. Jälkimmäiseen ulkoiseen tietojenkäsittelyyn sovelletaan näiden ulkopuolisten palveluntarjoajien tietosuojailmoituksia ja -käytäntöjä.

Edellä mainittujen lisäksi käytämme useita kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeitä tälle verkkosivustolle tarjotakseen meille tarjoamiaan palveluja. Tällaisiin palveluihin kuuluu muun muassa, mutta ei ainoastaan, että ne auttavat meitä parantamaan käyttökokemustasi seuraamalla toimintaasi verkkosivustolla, mittaamalla verkkosivuston tehokkuutta ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi on mahdollista estää jotkin tai kaikki evästeet tai poistaa jo asetetut evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, ettet estä tai poista evästeitä, sillä se voi rajoittaa verkkosivustomme käyttöä.

    NETENT GAMES

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Tämä käytäntö löytyy täältä..

Me käytämme evästeitä.